de fapt e o gradina cu trifoi in care eu astept sa vina greierii

de fapt e o gradina cu trifoi in care eu astept sa vina greierii

Friday, October 28, 2011

Un Armean, un austriac si un evreu

Pare titlul unui banc nu-i asa ?

Citeam un articol despre vise, despre interpretarea lor, despre premonitii din vis, si mi-am amintit un vis din 1998.

Eram pe un cimp deschis si am intrat intr-un avion, condusa fiind de un domn in virsta. Atunci am interpretat visul ca fiind decizia de angajare in firma de recrutare iar domnul era armeanul Garbis Ohanesian. Este, de fapt era (am aflat ca a murit) psiholog si specialist in recrutare si dezvoltare organizationala. El m-a invatat sa intervievez dindu-mi o cheie f simpla: omul trebuie sa plece de la tine fericit, cu o parere buna despre sine. Poate asa se si explica succesul meu (desi eu ma simteam ca o impostoare in primul an de job pt ca nu aveam studii de psihologie) in acest domeniu sau in constructia de relatii pe termen lung

Al doilea din titlu este austriac si traieste in Italia. Ieri a fost ziua lui, a implinit 43 de ani. Roland e cel care ne-a ajutat primul in business, cel datorita caruia sintem azi aici si asa (in Timisoara pt o saptamina de plimbare).

Cel de-al treilea, Shmuel, evreul, e de origine maghiara din Satu-Mare, plecat de copil din Romania.
L-am cunoscut in 2008 la Koln si dincolo de ajutorul in business si modelul de businessman, a fost un bun prieten. Spun a fost pt ca si el a murit anul trecut in 16 decembrie, exact cu o saptamina inainte de ziua lui.

Toti trei au fost/sint pentru mine modelele profesionale, i-am admirat si am primit de la ei.

Ciudat mi se pare ca desi admir mai mult si respect mai mult femeile (fara sa fiu o activista) am avut tot timpul ca model profesional si "mentor" in business un barbat.
Poate a fost reciproc ? Faptul ca ei m-au primit ca "discipol" m-a facut pe mine sa am mai mullta incredere si sa primesc mai usor si mai bine ?

Am si modele feminine pe care le respect si le admir dar nu le urmez, ceva nu se leaga, nu inteleg ce si de ce...

No comments: