de fapt e o gradina cu trifoi in care eu astept sa vina greierii

de fapt e o gradina cu trifoi in care eu astept sa vina greierii

Friday, November 21, 2008

M-am intors

Azi s-a implinit exact un an de cind am scris ultimul post pe primul meu blog. Nu-mi vine sa cred ce coincidenta. M-am mai hotarit de citeva ori sa reiau blogul, o data m-am si pornit, dar nu m-am descurcat tehnic prin instructiunile lui google. 

In seara asta insa, m-am hotarit sa reiau scrisul pentru ca simt eu ca asa o sa devin o mare scriitoare... Asa, ca iata-ma ! 

iata si  link la vehiul blog:    http://mom-went-to-hollywood.blogspot.com ,  in care nu mai pot sa intru si sa postez pentru ca google a schimbat ceva (dar nu ma pricep sa explic).

Oricum nu ar fi nici o legatura intre primul blog si acesta. Tot eu sint, nu m-am schimbat radical de anul trecut, dar am alt scop acum. 

Atunci am scris pentru ca eram departe de casa, si scriam pentru cei dragi. Imi era mai usor sa scriu o data, in loc sa povestesc fiecaruia. Cititorii mei de atunci au fost foarte incintati si foarte surprinsi. Nimeni nu stia cum scriu si mi-au marturisit ca le place sa ma citeasca. Claudia zicea  ca reusesc sa o aduc acolo cu mine, ca intra in atmosfera locurilor de care povesteam eu. 

Am convins-o si pe ea sa-si faca blog, si ea scrie frumos, si are chiar o viata palpitanta, ai ce citi.