de fapt e o gradina cu trifoi in care eu astept sa vina greierii

de fapt e o gradina cu trifoi in care eu astept sa vina greierii

Tuesday, March 15, 2011

Cine te ajuta in business?

Vreau sa scriu o serie de posturi despre oamenii care te ajuta in business.
Oficial ei se cheama furnizori si teoretic tu ti-i alegi singur cind esti antreprenor.
Practic, da, poate ca ti-i alegi singur dar esti influentat de prieteni, cunostinte, search-uri pe google, reputatia lor, articole din presa.
Am hotarit sa scriu aici despre acest subiect pornind de la o anume persoana, cu care lucrez de mai bine de 2 ani. Si nu orice 2 ani ci 2009 si 2010.

Cecilia  e o scriitoare talentata  si o antreprenoare cu suflet.

Am hotarit sa scriu despre ea in seara aceasta cind incercam, mental, sa-i fac profilul inainte de interviul de vineri. Primele cuvinte care mi-au venit in minte despre ea au fost: Vezi ca Cecilia o sa-ti para ciudata. Si ai grija ca e surda. Trebuie sa vorbesti tare.
Continuindu-mi ideea, am inceput sa-mi ''organizez'' in gind parerea despre ea: la prima vedere pare ciudata, la a doua descoperi ce om minunat este. Fiecare intilnire cu ea e o bucurie pentru mine. Abia astept diminetile cu ora 11 la cafeneaua de linga biroul meu. Inca nu am gasit locul perfect de intilnire. Cred ca o gradina linistita ar fi locul cel mai bun.
Desi intirzie de fiecare data cel putin 10-15 minute, eu nu ma enervez pe ea niciodata.
Desi stam cel putin 2 ore la o intilnire, nu ma plictisesc niciodata cu ea.
Desi eu promit sa-i trimit fotografii pe email si nu ma tin de cuvint ea nu ma cearta niciodata si are rabdare cu mine.
Desi punem la cale proiecte indraznete care se ''imputineaza'' pe drum, nu ne pierdem entuziasmul niciodata si nu obosim sa incepem altele.
Desi nu e eleganta in modul clasic cunoscut in Romania (adica tocuri si costume taior cu fusta scurta) si poarta bocanci eu o admir f tare ca nu lasa ca moda sa fie o piedica pentru ea sa fie ea insasi.

Imi place de ea ca e plina de energie si iti transmite entuziasmul de a face lucruri si de a construi.

Imi place de ea ca e puternica si nu se lasa infrinta de greutatile de a fi business woman in aceasta tara si locuitoare a acestei jungle de oras.

Imi place de ea ca  are vise de calatorie (mi-a marturisit ca isi doreste sa ajunga in Bretagne) dar are rabdare sa astepte momentul potrivit.

Multumesc Cecilia :)