de fapt e o gradina cu trifoi in care eu astept sa vina greierii

de fapt e o gradina cu trifoi in care eu astept sa vina greierii

Sunday, October 30, 2011

Happy pumpkin day

Azi am sarbatorit Halloween in felul nostru. E al treilea an cind facem felinare din bostani cu copiii, de data aceasta doar cu Andrei si Tudor (vecinul).
Toti pisicii au fost prezenti: Spider, Snoopy (pe fuga, indignat de prezenta lui Moonie pe fotoliul lui din dormitor), Moonie, prezent si intr-o fotografie de grup, Luna zisa si Printesa (banuita a fi motan de fapt).

M-am simtit foaaaarteeee bine, si cu baietii si cu vecina Cristina, mama lui Tudor. Ii spuneam acum citeva minute lui Liviu ca aceasta familie are ceva care ma linisteste. Un fel de normalitate (desi acest cuvint nu-mi place) care cred ca vine din iubire, intelegere, deschidere si respect pe celalalt. Nu am vazut inca o familie romana ca a lor. Nu i-am vazut niciodata tipand unul la celalalt, nici macar o uitatura urita nu am vazut.

Hai ca m-am departat de la subiect, din admiratie pt ceva ce simt nevoia sa am in acest moment.

Am citit si am dormit de dupa-amiaza cu pisica Luna linga mine. La trezire am mai citit citeva capitole din cartea "Cele 40 de legi ale iubirii" de Elif Shafak". E o carte care imi place, desi ma intristeaza putin. Nu stiu daca din cauza cartii m-am simtit foarte singura sau chiar sint foarte singura dar abia azi mi-am dat seama.

Titlul nu e inselator insa, am fost fericita azi pina la momentul lecturii. Pai nu mai citi carti triste femeie :))) ar zice Flavia

Azi vreau sa pun si poze de la Timisoara pt posturile despre Timisoara